Jablko v klíně
Jablko v klíně
Anotace: ...a není to už trochu moc?
Touha je jako jablko v klíně,
jako jazyk lávy, plazí se líně
k srdci,
chytá ho a oblizuje.
A i já Tebe držet a nepustit:
CHCI.
Touha je jako pěst v kraji těla,
a já nevím, co z ní vzejde:
něha, sladkost, plod nebo rána?
Publikoval(a):
Mari13, 20.12.2016