Noční mlha
Noční mlha
Anotace: Asi je to ale moc čerstvé. Odložit a nechat dozrát?
Jsi jako noční mlha.
Vím, říká se ranní, jiskřivá, mléčná a jitřní,
ale ty jsi noční, vlhký, zemitý.
Nic nevidím ani neslyším, nic necítím
a najednou jsi všude kolem.
A já bloudím a nevím, jak ven.
Cítím Tě ve svých pórech,
jak jemně chladíš svou přítomností.
Vím, že Tě dýchám a každým nádechem
se mi dostáváš víc a víc do krevního řečiště.
A chápu, že bych měla něco udělat,
jen nevím, co.
Beze zvuku, bez efektu,
nic pro oči, chuť či hmat,
tak náhle ses objevil vedle mne.
A já nevím, kudy pryč.
Publikoval(a):
Mari13, 20.12.2016