Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Klub otužilých dětí

Klub otužilých dětí

podnebný Básně » Roční období (jaro, léto, podzim, zima)

Anotace: Do současné zimy se básnička moc nehodí, ale takové bývaly zimy mého dětství

I když skučí fujavice,
narazíme si čepice,
a když zlobí ještě více,
přidáme i rukavice,

teplou šálu, pevné boty,
otupíme zimě hroty.
I když fouká od severu,
musíme ven, na mou věru.

Nový mokrý sníh nás láká
postavit si sněhuláka.
Dříve nežli přijde tání,
dejme se do budování.

I když jde i o zdraví,
doma nás to nebaví.
Nikdo tady nemá čas,
když vánoce se blíží zas.
Publikoval(a): podnebný, 20.12.2016
Přečteno (482x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Lipová, Květka Š., Desiré, Makaveli, slunečnice69, Gaia., gogol, děda včela, Polux Troy

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti