Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Když zhasneš

Když zhasneš

Když zhasneš
jen jediná vzpomínka
sloupne okolní tmu
v tichém bezděčném záchvěvu
potká mě tvůj sen

a znovu uvidím tvou tichou tvář
jak vznáší se
nad vesmírným výjevem
ta hudba je nádherná
jak vedu tvé ruce po klavíru.

Když zhasneš
jsi můj mlčenlivý přítel
tak konkrétní v rozechvělé tmě
jak se zasněnou tváří
můj sen chytáš do dlaní.
Publikoval(a): Lugilla, 18.12.2016
Přečteno (296x)
Tipy (18) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Dasahor, Remy M. Manniac, qala, podnebný, Lipová, Gaia., slunečnice69, Makaveli, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 12:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti