Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dav

Dav

Johny_J Básně » o Lidech

Anotace: .. jdu v davu, jsem však stejně sám

Ve městě po chodníku kráčím
mnoho lidí kolem sebe mám
občas s některými se srážím
jdu v davu jsem však stejně sám

všichni míří tam za svým cílem
v hodinu tuto ranní
každý jde sám jen se svým stínem
všech ostatních se straní

nikdo z nich hlavu nepozvedne
pohled do očí se jim příčí
na úsměv odpovědět nedovede
rači dál jenom blbě čučí

v buse tam vzadu frajer sedí
sluchátka, v uších hudbu má
a přitom před sebe jen hledí
na holku, co často vídává

žije si svůj sen ve své hlavě
jak tam Tu holku chtěl by mít
zvládl by to snad velmi hravě
však musel by jednat a ne jen snít
Publikoval(a): Johny_J, 3.1.2011
Přečteno (323x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Sonja la Rosa, suzí

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 02:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti