Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Spolu s tebou

Spolu s tebou

dejvid Básně » o Lásce

Anotace: prosim o nazory

Když do tvých očí se zadívám
chtěl bych být už jen s tebou,
když na nebe se podívám ,
jsi tou nejkrásnější hvězdou.

Na nebi temném viděl jsem tvoji tvář,
byla tak nádherná ,
okolo ní byla třpytivá zář,
a v ní dívka rozverná.

Když v noci teď usínám tak sem šťastný,
nikdy o ten pocit nechci přijít,
přál bych si být vedle tebe ,
a spolu s tebou o nás snít.

V srdci mém máš místo své,
jak na louce kvítí,
jsi moji hvězdou zářící,
co na cestu mi stále svítí.

V srdci mém tě stále nosím,
nikdo na světě by neměl být sám,
toužím po tobě,doufám a prosím,
a chci ti říct jak rád tě mám.
Publikoval(a): dejvid, 3.1.2011
Přečteno (907x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 02:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 29 stránek.
roboti