JAKO PEŘÍ
JAKO PEŘÍ
Anotace: Dnes klidnější...
Když jsi prošel,
bylo to jako nic,
jako peří,
jako dítě, když věří.
Já byla klidná hladina,
klidná i v hlubinách,
jako dítě, když usíná.
Pak jsem uviděla tvář,
samou laskavost a zář.
Ale náš rozhovor prošel kolem,
nás minul.
A nakonec sám všechno shrnul.
Publikoval(a):
Mari13, 15.12.2016