Hrdinové a zbabělci
Hrdinové a zbabělci
Anotace: Velmi mne inspiroval film Tři pírka: zkouška cti
Mocně zní palba děl
Ze slavíka, jež pisně pěl
Zbyla jenom klícka
A otrhaná pírka
Pro zbabělce...!
Víno, děvky a zpěv
Už nemůžeme zpět
Zbyde jen prázdná láhev
A tři stužky na rakev
Pro hrdinu...!
Publikoval(a):
repapepa, 14.12.2016