Něco si přej
Něco si přej
S kapkou vína v krvi
teď pravdu díš
karma dělá divy
té se nezbavíš
a ty víš, že…
po probuzení ucítíš
ten čpavek rána
i Děda mráz za oknem stojí
s rozbitými sáněmi
aneb když je všechno
v prdeli něco si přej
Publikoval(a):
Makaveli, 13.12.2016