**Ne,nemá strach
**Ne,nemá strach
~~~~~~~
Na tajnou výpravu
výpravu za láskou
šla cestou necestou
hezkou i nehezkou.
Kousek je bláto
a kus jen prach
snad nezabloudí
ne,nemá strach.
Chodníček najde si
dnes podél jasmínu
cesta však nemusí
vést k tomu milému.
Tak končí výprava
výprava za láskou
voněla jasmínem
a byla procházkou.
Procházkou za láskou
tak trochu blátivou
ale i jasmínem
voňavou a hezkou...
...moc hezkou?
*~~~*~~~*
Publikoval(a):
Květka Š., 12.12.2016