Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Myslivcův vánoční stromek

Myslivcův vánoční stromek

Hezký stromek z plastu, ze skla
koupil dětem myslivec,
kouzelně se hvězda leskla,
pod ní dvanáct bílých svěc.

Sladké šišky z čokolády,
srnky, zajíčci a sníh,
vše, co děti mají rády
na větvičkách vánočních.

Až se v oku slza leskla,
myslivec má s lesem cit.
Nový stromek z plastu, ze skla
nechá v lese jiné žít.
Publikoval(a): podnebný, 12.12.2016
Přečteno (243x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Desiré, Lipová, Mirastus, gogol, děda včela, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 23:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti