Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Osudu zvěd

Osudu zvěd

oremus Básně » o Lásce

Anotace: Ptám se hvězd

Osudu zvěd,
ptám se hvězd,
či dají mi hned,
její jméno znět.

Do tmy a dáli,
oči se dívali,
a stále hledali,
co hvězdy nadali.

Tak dejte znamení,
že moje zdání,
jen pouhé mámení,
projednou není.

Nejsi nouze a není to žal,
proč bych Ti lhal?
Že hosta dveřmi
a světlo oknem jsem čekal,
na tom nic nezmění,
že lhostejností mi není,
bytosti Tvé žití.
Publikoval(a): oremus, 2.1.2011
Přečteno (449x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti