Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska mrazí

Láska mrazí

Láska mrazí

Nastavila jsem dlaň
sněhová vločka se na
ni usadila.Studí pomalu
se v kapičku vody mění.

Nastavila jsem tvář
mráz mi po ní červeně
maluje.Dvě růžičky vytvořil
a do mě zima vstupuje.

Nastavila jsem ústa aby
jsi mě políbil,ale ty ses
odvrátil.

Přála jsem si aby jsi
mě před zimou ochránil,
ale tys mé srdce na kus
ledu proměnil.

Chtěla jsem se s tebou
milovat,ale tys mi vehnal
slzy do očí.

Nastavila jsem dlaně
abych naši lásku zachytila,
ale její tíhu jsem ve svých
rukou neunesla.

Teď jen kapičku vody
na dlani mám.Sněhová
vločka se rozpustila
tak jako láska naše.
Vzpomínky zmrazil mráz
mé oči zůstali uplakané.
Publikoval(a): slunečnice69, 10.12.2016
Přečteno (48x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: richie., podnebný, Bezhlavý rytíř, Mirastus, Desiré, Remy M. Manniac, Květka Š., děda včela, gogol, Mari13

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti