Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hrdza vo vákuu

Hrdza vo vákuu

Klop,
klop,
opätkami kreslí trajektóriu,
priepasťami nákupného centra,
výrazom pripomína múmiu a zvnútra pach hrdze sa vetrá.

Klop,
klop,
zaklope na dvere bordelu,
doma iPhonmi presýtené deti,
už dávno stratil cnosti pokoru,
žena mu uvarí na večeru pseudoestetické smeti.

Buch,
buch,
kladivom konzumu,
na klince jednodennej životnosti,
zabíja zbytky zdravého rozumu,
média oceľovou špinou lámu pravdám kosti.
Publikoval(a): Aurora Australis, 9.12.2016
Přečteno (45x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: podnebný, Bezhlavý rytíř, Mirastus, donne, Desiré, Remy M. Manniac, Mari13, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 18:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti