Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vzpomínka na 11.září

Vzpomínka na 11.září

Píšu o všem, co všichni míti mohou,
o slunci, o vzduchu, o čisté zemi,
o víře v budoucí, jež úrodu dá mnohou
a raduje se, dýchá ústy, květy všemi.

Umíte zbourat v jediné vteřině
mrakodrapy, velká města, celý svět,
zanechat po sobě trosky, zbývá jedině
odklízet je dlouhou řadu let.

Naučte se ještě povinně
vybudovat v jedné vteřině
všechno, co i vaše děti
aspoň za jedno století
rozbořit a zničit mohou,
ne jen za vteřinu pouhou.
Publikoval(a): podnebný, 9.12.2016
Přečteno (189x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Mirastus, Lipová, donne, Remy M. Manniac, Květka Š., Makaveli, Desiré, gogol, Malfelica

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 02:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti