Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Přidávám se k přání. U toho hlasu poslouchej i jeho tóniny a zabarvení.
9.12.2016 10:02 | děda včela
Děkuju za přání! ...a taky za ocenění a vůbec reakci... No už jsem to tímhle uzavřela... :-)
9.12.2016 3:29 | Mari13
Všechno nejlepší k narozeninám a garantuji ti, že tohle je tvoje poslední bilance. Ženy bilancují ve třiceti a čtyřiceti, pak hodí všechny bilance za hlavu.
A začnou bilancovat muži.:-))
8.12.2016 19:17 | Desiré
No jo...bilance to dozajista je. Depresivní?...až tak moc ne. Spíš smutně poetická.
Líbí se mi...
8.12.2016 17:10 | gogol