Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Touha

Touha

dejvid Básně » o Lásce

Anotace: prosim o nazory

Do jejích očí bych se díval celou věčnost,
její hlas bych chtěl slyšet dál a dál ,
ale kolem svého srdce postavila nedobytnou pevnost,
A mě už zbývá jenom žal.


Každou noc jenom přemýšlím,
jaké by to bylo být s ní,
a když její hlas znovu slyším,
jako by zněl překrásnou písní.


Ona je vše po čem sem kdy toužil,
ona je vše o čem sem kdy snil ,
občas mi připadá jako bych jí sloužil,
ale to jen já zase špatně pochopil.


Když sem s ní tak jsem šťastný,
ale bojím se že zůstanu sám,
její cit ke mně je jen kamarádský,
a to je ten problém který mám.


Bez ní je můj život jenom prázdný,
nikdy o ní nechci přijít,
klidně jí napíšu tisíce básní,
jen abych se s ní mohl opět sejít.
Publikoval(a): dejvid, 2.1.2011
Přečteno (765x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 01:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 13 stránek.
roboti