Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Srdce na dlani

Srdce na dlani

dejvid Básně » o Lásce

Anotace: prosim o nazory

když jak hvězdář v noci na hvězdy se dívám,
tak každou noc o tobě jen snívám,
a když slunce začne vítat nový den,
uvědomím si že to byl jen krásný sen.

Chci tě zase vidět a pohlédnout ti do očí,
když srdce se mi rozbuší a hlava se mi zatočí,
city které k tobě cítím ty už dávno znáš,
a že svoje místo v mém srdci máš.

Každé trápení jednoho dne přestane,
a všichni čekáme až ta chvíle nastane,
i to co tě teď trápí odvane jen čas,
a ty budeš prožívat krásné chvíle zas.
Publikoval(a): dejvid, 2.1.2011
Přečteno (713x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 05:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 29 stránek.
roboti