Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ruža

Ruža

Vyrastám z pôdy,
Tvoje slzy
sú mi vlahou,
perami rozhýbeš lupene,
vdychuješ teplo večného života.

Tancujem vo vánku,
šťava mi steká medzi prsia,
korene stonajú,
keď gravitácia mi nedovolí lietať.

S oblakmi tancovať,
sestry hviezdy na čelo bozkávať,
explodovať do vesmíru,
nádeje Venuši vášeň sať.
Publikoval(a): Aurora Australis, 5.12.2016
Přečteno (45x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Bezhlavý rytíř, Lipová, děda včela, Mirastus, Gaia., gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 18:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti