Pod námrazou
Pod námrazou
Bohatství perel
a třpytivých šperků
ledově tíží
těla žen
hlavy se sklánějí
pod čelenkami
a šíje pod leskem
náhrdelníků
závěsy hvězdic
briliantů náušnic
náramků prstenů
dusí a lámou
pokud nevyjde slunce
podívat se
na tu spoušť
na ten přepych
Publikoval(a):
podnebný, 5.12.2016