Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Z bolesti slastí, ze smutku radostí i to umí lidské city

Z bolesti slastí, ze smutku radostí i to umí lidské city

Daniela Weselowski Básně » o Lásce

Anotace: No to jsem si zase dala ...:-)

Láska není, je jen smích
skryje vše jak trávu první sníh.
Slunce které svítilo
náhle zhaslo, zchladilo,tmou zalilo
celý šťastný vůkol svět
nikde nezbyl ani živý květ...
Mráz a chlad jde po kraji,
srdce se ptá - ještě někdy roztaji?
Publikoval(a): Daniela Weselowski, 5.12.2016
Přečteno (176x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., gogol, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti