Co by řekla babička
Co by řekla babička
Co by řekla babička
Trápíš se děvenko slzy polykáš
pro lásku,co tě tak zranila.
Vždyť vím má milá když srdce
bolí těžko se úsměv na tváři
vykouzlí.
Poplač si a duši se uleví.
Podívej na ten širý svět.
Hory ,lesy, louky krásný je
na pohled.Slunce tě zahřeje
vítr pohladí,měsíc pod polštář
krásné sny přivábí.
Neplač děvenko všechno přebolí
i láska nešťastná uplave po
moři.Přijde jiná to mi věř
bez políbení nezůstaneš.
Utři si slzy děvenko ptáci zpívají
na louce se v květinách motýli skrývají.
Usměj se trošičku a tvář ti zrůžoví jak
růžička voňavá ,co roste u cesty.
Na lásku nešťastnou zapomeň.
Vždyť pro tu nevěru nebudeš
chodit na vždy v černém.
Publikoval(a):
slunečnice69, 4.12.2016