Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hoříme

Hoříme

Sedmnáctka Básně » o Lásce

Anotace: O tom, jak jsme spolu skvělí

Vždycky jsem tvoje, tvoje nejsladší
Tvoje snad každou noc
A někdy ani to nám nestačí
Toužíme pořád tak moc

Zakletí v bludišti z peřin
Ty vždycky řídíš, já spolujedu
Tak bezmezně ti věřím
Bez tebe už ani nedovedu

Být takhle přenádherně zblázněná
Do lásky a všeho, co jsi ty
V extázi tiše zasněná
Když plníš mě svými pocity

A jediným dotekem se rozhořím
Už zvykla jsem si na ten úžeh
Nic jiného teď necítím

Mám úžasného muže.
Publikoval(a): Sedmnáctka, 3.12.2016
Přečteno (249x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: RózaPek, Gaia., podnebný, Lipová, gogol, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 14:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti