Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Stále s Tebou

Stále s Tebou

Palča Básně » o Lásce

Anotace: byla, je a bude....láska...ta opětovaná i neopětovaná, se šťastným i smutným koncem....stále je to ona....

Ve čtyřech stěnách zakletý
a v myšlenkách stále s Tebou,
tam kde býval prudký žár,
ruce teď je zebou.

V labyrintu vzpomínek,
do naší mozaiky lásky,
vkládám další kamínek
a zvyšuju tak sázky.

Pohladil bych Tě tak rád
a něžně šeptal tajnosti,
přivázaný svými city,
snad smutkem kráčím k radosti.
Publikoval(a): Palča, 1.12.2016
Přečteno (313x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: podnebný, Desiré, Mirastus, děda včela, Gaia., Lipová, gogol, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti