Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ponořená

Ponořená

Děkuji za ten střet s vlnou lásky,
která mě zalila a ponořila
do moře okouzlení a vášně.

Po všech těch letech po prvním zrození,
která přinesla tak rozlehlé pouště
únavy, strachu a umrtvení.
Po vší té zlobě z vyčerpání
a hluchém pochodu míjejícími dny

děkuji za nečekanou a otřásající
srážku s blokem živé, objímající, tekoucí, celistvé a nepřerušované
hmoty milosti vtělené do slov a tónů.

Teď, když vlny toho oceánu tiše a nenápadně opadají,
vystupuji z něj omytá, čistá
a připravená jít dál.
Publikoval(a): Mari13, 1.12.2016
Přečteno (39x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, podnebný, mayla, Desiré, Mirastus, děda včela, Gaia., Lipová, gogol, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti