Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Divoženka

Divoženka

D I V O Ž E N K A

Na louce, v lese
v rytmu bubnů
tančí a raduje se

V dlani chrpu svírá
co je její víra
ona nám nepoví

Po trávě suché, mokré, studené
své bosé nohy ozdravuje
které jsou tancem tak posedlé

Vlní tělem svým
jak mladé proutky na mezi
je opravdu tak vášnivá??
Co já vím

Ruměnec ve tváři
vlasy dlouhé rusé
svůj čas rozhodně nemaří

Divoška
svůj tanec dotančila
teď je z ní víla milá
Publikoval(a): mayla, 1.12.2016
Přečteno (41x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: podnebný, Desiré, Mirastus, Gaia., Mari13, Lipová, gogol, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti