Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

1v1

1v1

Makaveli Básně » ?nezařazené?

Anotace: Samurajský duel...

Ostří páru katan se třpytila
díky paprskům slunce a v jejich
lesku se odrážel krví posetý sníh
kde i sakurové květy dnes byly
zbarveny do ruda více než kdy dřív

Oba tak opojeni
závanem brzké smrti
leželi nehnutě,
poslouchajíce polevující
tlukot svých srdcí

„Pohřběte nás do hlíny
a kimona spalte…
Každému pak na hrob
dejte jednu lahvinku saké“.
Publikoval(a): Makaveli, 30.11.2016
Přečteno (115x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Adminak, Bezhlavý rytíř, Pavíočko, Gaia., Lipová, Wčelka, Marcone, Desiré, podnebný, mayla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti