Ty ,,pravé'' vánoce
Ty ,,pravé'' vánoce
Anotace: Co si myslím o vánocích?
Vánoce jsou tady,
zas ovcí budou řady.
Nesnáším ty časy,
škubal bych si vlasy.
Falešný mír a pohoda,
reklamy běží dokola.
Rodina divadlo hraje,
další hádka tady zraje.
Faleš a klam,
to jsou vánoce.
Nazlátlý mam,
jsem jak onuce.
Publikoval(a):
eurius, 30.11.2016