Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

U pokladny

U pokladny

Otevřel jsem peněženku
asi měla díru.
Byla prázdná,kde nic, tu nic,
jářku, na mou víru!!
Kampak jste se poděly
všechny moje prachy?
Nezbývá než zemříti
hlady nebo strachy,
že zas jednou při nákupu
zažiju si šok.
Tak připíjím teď všem na zdraví
a Šťastný Nový rok!!!!
Publikoval(a): haafina, 31.12.2010
Přečteno (222x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 08:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti