Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vločka

Vločka

mayla Básně » ?nezařazené?

Anotace: ... mám ráda zimu a sníh ...

V L O Č K A

Spadla mi na obličej vločka
copak mi asi říci chtěla
než promluvit stačila – oněměla.

Zůstal po ní jen vlhký flíček
který chtěl vygumovat moji pihu
nechtěl mít vzpomínky na léto
neb přivolat zimu.

Kdyby těch vloček spadlo více
měla bych mokrá celá líce
byla bych bílá jak zahrada v zimě
země, co pomalu jihne.

Vločko, kde máš svoje kamarádky
uspořádejte zimní hrátky
ať máme bílé vánoce
a závěje jsou i v potoce
Publikoval(a): mayla, 30.11.2016
Přečteno (52x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mari13, Lipová, děda včela, podnebný, gogol, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti