Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Teplo

Teplo

Som Tvojou sviecou,
sviecou, čo zapaľuješ plameňom náručia,
len Ty disponuješ magickou mocou,
ktorej iskry tancom srdce mi obkročia.

V nebi hádajú sa vločky,
ktorá bosou nohou na Zem skôr vkročí,
chcú sa nechať roztopiť mlčky,
objatím nás dvoch, ktoré na oltári blčí.

Chcú sa nás nabažiť,
teplo domova
a krásu našich duší obnažiť,
cítiť Amora znova.

Ležíme nahí na snehu,
k nebu šľahá teplo,
zatiaľ, čo vločky v nás topia nehu...
Publikoval(a): Aurora Australis, 29.11.2016
Přečteno (44x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Desiré, gogol, Mirastus, Mari13

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 18:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti