Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
No ta je! nádherná
1.12.2016 17:15 | Lipová
Ano...je malebná a svou atmosférou dokáže báseň vtáhnout přímo do těch míst.
Líbí se mi...ST.
30.11.2016 19:44 | gogol
A já děkuju za odpověď, někdy mám pocit, že to píšu blankytnou pastelkou na oblohu...
30.11.2016 10:28 | Mari13
"Jsou moje ticho a já jejich mlčení", to je krása..! Zavedla jsi mě tam, mám to hodně podobně, včetně cyklů měsíce… Díky za chrám přírody a všechno, co v nás probouzí. :-)
29.11.2016 23:53 | Gaia.