Hodina
Hodina
Anotace: .... co je hodina ...
H O D I N A
Co je hodina
60 minut
3 600 sekund
pro někoho věčnost
pro někoho okamžik
Pro toho kdo smysl života ztratil
je nekonečná HODINA
bylo by fajn, aby se zas člověk do normálu vrátil
je jedno, čí je co vina či nevina.
Pro toho kdo v lásce žije
je hodina vteřina
tomu čas tak rychle plyne
ať je láska vinná či nevinná.
Hodina
čas, doba
co za ten čas uděláme
co se za ni naspěcháme
co vše za ni zažijem
Hodina
pro někoho vteřina
pro někoho nekonečná doba
Kolik vystřídáme pocitů, nálad
za hodinu
Hodina
zlomek času
jakou si ji uděláme
na nás záleží
Publikoval(a):
mayla, 29.11.2016