Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zámek

Zámek

mayla Básně » Láska ... zklamání

Anotace: ...co s bolavým srdcem ...

Zámek

mám v ruce zámek kovový
s ním srdce napůl zamčený
je zrezlý jak ocas veverky
která mihla se právě na stromě

zámek má krk...vlastně krky dva
které na severu se spojují
jak dva slepýši
co nikdy pravdu nepoví

je studený a visací
jak náhrdelník na krku
co chladí místo zahřívá
poupátko není v rozpuku

klíč zalomil se v zámečku
jak pravda v duši ukrytá
sedíce v trávě v háječku
slzami tvář je zalitá

kdo otočí klíčem zlomeným
srdce snaží se odemknout
bude mít víru naději
a přitom lásku svou
Publikoval(a): mayla, 28.11.2016
Přečteno (257x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Desiré, Lipová, gogol

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti