Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vina

Vina

Remi R Básně » Smutné

Anotace: Komu náleží vina ?

Nikdo nepřijde,
jsi sám.
,,Příště to taky nevyjde ?"
Sám sebe se ptám.

Chce se ti brečet?
Nebuď směšný.
Pokoušíš se jen křičet,
ještě budeš vděčný.

Už to vzdej,
bojovat nemá cenu.
Klidně na mě klej,
připiš vinu mému jménu.
Publikoval(a): Remi R, 27.11.2016
Přečteno (199x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti