Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jen pár slov

Jen pár slov

Jen pár slov

Jen pár slov s někým
si vyměnit.Jen pár
vět s někým si promluvit.

Slzy se do očí ženou
zůstávám němou rybou.
Mít duši spřízněnou
nepovídat si jen s ozvěnou.

Jen pár slov,jen pár vět.
Pohled do očí,co srdce
potěší.Mít komu se vypovídat
kdo slzy osuší.

Mít někoho kdo tě pohladí
s kým můžeš se projít
voňavou álejí a nebát se
až uhodí blesk.

Mít někoho kdo potěší když
sedí Ti smutek na duši.
Slyšet pár něžných vět a
rázem rozkvete svět.

Mít s kým se smát a se
zamilovanými slovíčky
si hrát.

Kolikrát stačí slovíčko
jediné a den se rozzáří.
Jindy slůvko jak jed Ti
srdce otráví hned.

Jen pár slov,jen pár vět
dokáže změnit svět.
Publikoval(a): slunečnice69, 27.11.2016
Přečteno (53x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Annie F., děda včela, Desiré, podnebný, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti