Nespat a nemilovat
Nespat a nemilovat
Touha mi spáti nedá,
ty vedle mne klidně spíš,
za oknem luna bledá
přichází blíž a blíž.
Chvěje se noční vánek,
čeří vodu s lekníny, lotosy,
poruším-li tvůj spánek,
velice nerada proto jsi.
Bolest mi spáti nedá,
má nemoc, touha má,
za oknem luna bledá
na mě se usmívá.
Publikoval(a):
podnebný, 27.11.2016