Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

MY

MY

mayla Básně » Láska ... zklamání

Anotace: ...chvilka nostalgie...

M Y

Na zelňáku jsme se spolu smáli,
navzájem se láskou hřáli
ochutnávali l/á/skominy
z jednoho šálku spolu pili.

To bylo loni
nyní, je ale teď
jako by mezi námi
narostla berlínská zeď.

Dnes chodím po zelňáku sama,
jak v moři zatracená panna
stále Tě ale v srdci mám
doufám, že jsi ještě sám.

Věřím ……

že spolu se zas zasmějeme
že spolu něco zažijeme
že spolu budem rezonovat
že spolu – chcem se pomilovat
že spolu budem tančit
že spolu nebudeme válčit
že budeme si věřit, vážit jeden druhého a tolerovat
že nebudem se kontrolovat
že budem spolu volní jak ti ptáci
že budeme se podporovat v práci
že spolu chytneme se za ruku
že ……. naše láska bude zase v rozpuku

Rok opice to není dobrý rok
lidé se spolu rozcházejí
vše se tak trochu mění.

Těším se na ta další léta
Kdy budeme TY a JÁ.
Publikoval(a): mayla, 27.11.2016
Přečteno (302x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, gogol, slunečnice69, Lipová

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti