věděla ... nic
věděla ... nic
Anotace: chybný úsudek dokáže bořit hrady, mýty, životy ...
ty víš, že vyjde slunce
jen já stále slyším noc
oražení starým puncem
bláhově ránu na pomoc ...
znáš pach bolesti tam v hrudi
vytýkáš, že jsem se nudil
v úsudku mělas jen jednu chybu
nestalo se těch pár pohybů
a nevíra ve mě
drobit realitu umí
tak jako nikdo a nic
ne jako ty
Publikoval(a):
Marcone, 26.11.2016