Krásné vánoční svátky
Krásné vánoční svátky
Krásné vánoce
Sníš o krásných vánocích.
Oheň v krbu praská teplo
z něj krásně sálá.Pokojem
line se vůně jedle.Vánoční
stromeček září nádherně.
Pod stromkem dárky se kupí.
Každý z nich skrývá své
tajemství.Na stole cukroví
láká.Jaká to chuť sladká.
Vínem jsme jemně opojení.
Ty co se milují se k sobě
tulí.
Za oknem padá sníh.Vločka
za vločkou.V kostele hudba
zní.Lidé spěchají na půlnoční.
Tak to je štědrý den skutečný.
Jinde snad vysněný.Všude je
klid a mír.Teplo domova,zářící
stromek,vůně vanilky na tebe
dýchne a náladu sváteční vyčaruje.
Všem přeji nádherný Vánoční
čas.Ať nikoho nebolí srdce
žalem.Ať pohoda panuje okolo
nás.Ať usínáme s úsměvem na
tváři vždyť Ježíšek se
každou zimu zastaví a na zvoneček
zazvoní.
Publikoval(a):
slunečnice69, 26.11.2016