Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vrátit čas

Vrátit čas

MájkaPaštika Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Stýská se mi po tvých slovech!

I když je to už opravdu dlouhou dobu co jsem sem nepsala,
neznamená že jsem na tebe myslet přestala!
Stále jsi všude, tak to i bude!
Dal si mi totiž víc než kdokoli jiný, nic už nikdy nebude Stejný.
Dal si mi naději být a s nadějí už umim i žít.
Vím!
Vím že jsem Tě do svého života nevzala, jen jsem tě strašně od sebe zahnala.
Věř a já věřím že to bylo to nejlepší pro oba,
Náš věk mě začínal děsit v myšlenkách stále dokola.
Nevadilo ti to ze je mi více než tobě.
Ale začalo by po nějaké době.
Stále mne to mrzí :-( Můžeš věřit nebo ne.
Z mého srdce mi tě nikdo nevezme!
Publikoval(a): MájkaPaštika, 26.11.2016
Přečteno (388x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti