Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

A D V E N T

A D V E N T

mayla Básně » ?nezařazené?

Anotace: -- čtyři svíce --

A D V E N T

Advent je přenádherný čas
čas radosti, pohody a lásky
tak nedělejme si, z toho shonu vrásky

V neděli zapálíme první svíci – svíci naděje

NADĚJE
většina z nás ji v srdci má
ONA bývá ta jediná
když vše končí a něco nového začíná

Jak klasik říká – naděje umírá poslední

Druhá svíce – svíce míru

MÍR
Bez válek a konfliktů žít
rodinu a žití na pohodu mít
prací se bavit a v práci si „ hrát“
ne se o ni jenom stresovat

Třetí svíce – svíce přátelství

PŘÁTELSTVÍ

Mít kamarády, s kým na skleničku jít
moci se o své radosti i splíny podělit
jít do divadla nebo do kina
dělat vše, co mohlo by se zdát jako kravina

Čtvrtá svíce – svíce lásky

LÁSKA

Milovat – je to nádherný cit
partnera, děti, rodinu
láska je opravdu nádherný dar nad který není
občas může způsobit i utrpení
Ale o tom to je

Přeji Všem krásný advent
Publikoval(a): mayla, 26.11.2016
Přečteno (57x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: podnebný, Lipová, Gaia., Desiré, Bezhlavý rytíř, donne, gogol, slunečnice69, Kytka62, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti