Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Umělecký život

Umělecký život

Úvahy, přemítání o světě,
souvislosti, problémy, kontrast, protiklady,
rozkol všedního života.
Je to ono? Co je svoboda?
Iniciativa, cílevědomost, relevance k volnosti - klíč ke spoutání s povinnostmi.
Řešení všech problémů. Neduh.
Chudí lidé v roztrhaných rukavicích prosí s ušmudlanými dlaněmi směřujícími k nebi.
kousek chleba, minci, prosím!
A co pak bude z nás? Kdo rozhodne?
Jsme jen další pokusy.
Žádná samostatná existence, nejsme nic.
Jen divy a problémy.
Jsme to my?
Publikoval(a): anthym1, 25.11.2016
Přečteno (57x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Mari13

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti