Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Panovník..

Panovník..

Myšlenkou, každý den,
snažíš se popohnat čas..
Výsledek, tvých hodin,
jsou chvíle, kdy miloval si,

pořád a zas..

Hledáš smysl života,
no ten mu dáváš sám..
Co si dovolíš, co zakážeš,
jsi svobodný, když umíš být,

sám sobě pán..

Můžeš být hrdý hráč,
co se nikdy nevzdává,
nebo nevědomá hračka,
cizího panovníka,

v zlaté kleci

nebo

vůdce své cesty..


http://wcelka.cz/
Publikoval(a): Wčelka, 25.11.2016
Přečteno (116x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: podnebný, Lipová, Gaia., Martin Havlíček, Bezhlavý rytíř, donne, gogol, děda včela, Pavíočko, Desiré

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 2 stránek.
roboti