Nebe, peklo, ráj
Nebe, peklo, ráj
Anotace: Realitu si vytváříme my sami...
Nebe není místo
kam duše odchází.
Nebe je pocit,
když zdar tě provází.
Peklem tě straší páteři,
kde pláč je a zubů skřípění.
Však co je horšího, když osud udeří
a pomoci na blízku není?
Jen v ráji se blaze žije.
Ráj podobá se snění
místu, kde vládne harmonie...
...ale zde místo pro sny není...
Publikoval(a):
P.Believer, 30.12.2010