Bloudění
Bloudění
Anotace: .. už nebloudím ...
Bloudění
Bloudíme časoprostorem a hledáme se
navzájem se míjíme
přitom víme, že jsme
Míjíme stíny,
v jaké jsme to vlastně době
teď povídám sama sobě
Jsi ještě v mém čase
hledáš mne jako já Tebe
nebo již nikdy neuzříme sebe
Bloudím a tápu
do všeho narážím
nemohu spát, stále jen bdím
Bloudíme
přitom tak rádi bychom splynuly
proč časy naše se minuly
Bloudíme
rozeznáváme mezidobí
proč naše rány se tak pomalinku hojí
Bloudíš?
Já už ne!
Krásná vzpomínka na Tebe mi zůstane
Publikoval(a):
mayla, 24.11.2016