Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V myšlenkách

V myšlenkách

V myšlenkách

V myšlenkách toulám se
tam kde kvete vlčí mák.
V myšlenkách toulám se
po loukách.V lese kde
voní vřes a je slyšet
ťukání datla.

V myšlenkách toulám se
lásko za tebou.Neustále
se vracím ke vzpomínkám
kdy jsi mě držel v náručí
a šeptal slovíčka sladká.

Mé myšlenky se vrací k těm
chvílím kdy jsme byli spolu
šťastní.Slzy do očí mi vhání
zklamání z lásky,co vzlétla
vysoko do oblak.Jak tvrdý byl
její pád.

Mé myšlenky se toulají po
kraji.Tam kde kvítí kvete.
Tam kde říčka průzračná
teče.Tam kde šumí les a
dobrou noc Ti přeje obloha
plná hvězd.

Mé myšlenky jsou neposlušné
když vykouzlí obraz tvůj.
V srdci zabolí a duše se
zachvěje na vzpomínku na
tebe.Naše láska vzplála
jak oheň ,co hřeje.Stačila
jedna dešťová kapka,co vše
odnese.

V mysli mé zatím nastal
krach,ale to krásné zůstalo
v nás.Bolest přebolí a les
hlaholí. Naše láska zhasla
svět se točí dál.Vlčí mák
se na polích bude červenat
pořád.
Publikoval(a): slunečnice69, 24.11.2016
Přečteno (66x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, mayla, Květka Š., Wčelka, podnebný, Bezhlavý rytíř, Lipová, Martin Havlíček, Desiré, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti