Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Depresivní exprese

Depresivní exprese

anthym1 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Tíha každodenní reality

Na zdi naproti mě skrývá stín poslední stopy vybledlé barvy
sedím tu sama s temnotou.
V srdci bodá nevysvětlitelná síla a vysvléká mě do naha
duše je uvězněná v bolesti
Někdo má všechno, ale necítí se volný
nežije
jen tiše přežívá tíhu
halí se do vlastních jizev
nemluvte na mě.
Pocity se přou, však kdo chce plakat a kdo si život vzít
kde je shoda, kde je dobrodění okolí?
Proč nás ta vlna uvnitř trhá
krvácíme
klečíme a škemráme
ať už to přestane, ať už je to pryč.
Nejsme nic.
Nejsme tu pro ostatní
už ne, smrtko
už ne jakkoliv víc.
Publikoval(a): anthym1, 23.11.2016
Přečteno (48x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: podnebný, Ve Ve, Desiré, Makaveli, Mirastus, gogol, Lipová

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti