Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

L Á ? K A

L Á ? K A

mayla Básně » Láska ... zklamání

Anotace: .... je krásná

L Á ? K A

LÁVKA
jééé to to správné slovo není
které vzbudí ve mně chvění
jedno písmenko se změní
pak to bude romantické snění

LÁTKA
nee zas vloudila se chybička
sice jsme do ni zahaleni
soutěžíme kdo v lepší chodí
nebo co chemické vzorce zplodí

LÁSKA
ano o lásku jsem zájem měla
jedno slovo
pět písmenek
nekonečně mnoho pocitů

Jsme zahaleni v lásce jako v látce
Spojuje nás, jako prostor mezi břehy, který lávka spojuje
Není to krásné??
Publikoval(a): mayla, 23.11.2016
Přečteno (315x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Martin Havlíček, gogol

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti