Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chronologické vyznání

Chronologické vyznání

Adminak Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Vyznání citů k blížícím se narozeninám, rád bych získal její přízeň a proto se chci předem s vámi podělit, aby to zanechalo správný dojem

--- Chronologické vyznání ---

Toto je mé vyznání a rozhodně nebude klišé.
Tak se prosím tě dobře usaď a zůstaň tiše.
Dnes ti nepřináším rudé růže.
Ani důkaz, že jsem tím pravým mužem.

Jako Harley Quinn jsi šílená.
V očích mých jediná, s tím už jsi smířená.
Jsi jak vlk a já kořist.
Však jen vrčíš, nikdy nestiskneš čelist.

Miluji tvůj úsměv, zadek, prsa
Do tvého srdce vede mě má cesta, no tak nebuď tak úzkoprsá.
S očima jak vesmír, roztomilá jak "chibi" Afrodita
Chci být tvá nejvyšší priorita.

Při naší konverzaci o biči a latexu.
Se nediv, že mluvím o sexu.
Ty představy tebe v krajkách? Nemohu přestat.
Právě proto se nechám i ztrestat.

Teď opět beze srandy, bez nadsázky.
Láska má i světlé stránky.
Za ruku bych tě vzal,
a všechny ti je ukázal.

Ptám se: Máš odvahu přijmout tuto šanci?
Pokud ano, milerád tě vyzvu opět k tanci.
Nevadí, že neumíme tančit.
Máme se rádi, to musí stačit.

Přeji si znát tvoji volbu.
Jistě, počkám..klidně delší dobu.
Jsem v tvých očích speciální?
Je načase i na tvé vyznání.

Tato báseň má být vyznání mé přítelkyni k jejím narozeninám, bojí se mi dát příležitost a rád bych věděl váš upřímný názor. Jaký to může udělat dojem, jak by jste reagovali a jestli máte návrh na zlepšení veršů rád si je všechny přečtu.. Máte čas do 29.11 :)

Děkuji
Publikoval(a): Adminak, 23.11.2016
Přečteno (324x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., gogol

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 06:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti